logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK KEURING

Uw auto is gemaakt om u op een veilige en comfortabele manier van A naar B te brengen. Echter moet u er wel voor zorgen dat deze op tijd het juiste onderhoud of een APK keuring krijgt. AutoKempen beschikt over een werkplaats met technische mensen die er voor zorgen dat onder leiding van Frits de Wert uw auto de juiste zorg krijgt. En met juiste zorg bedoelen wij wat nodig is.

Zo dient uw auto op tijd gekeurd te zijn. Wat noodzakelijk is zullen wij vervangen maar we gaan niet op zoek naar onderdelen die we kunnen vervangen om uw rekening omhoog te schroeven. Mocht er toch een onverwachte reparatie nodig zijn zullen wij altijd eerst met u overleggen. Dat klinkt logisch maar u weet waarschijnlijk wel dat dit niet altijd bij alle bedrijven gebeurt.

Indien u niet wenst te wachten op de werkzaamheden dan kunt u over een van onze leenauto's of leenfietsen beschikken. Uiteraard kunnen wij u of de auto thuis of op het werk ophalen en weer terugbrengen.

Wij begrijpen dat u als klant graag een stukje zekerheid wilt. Daarom worden al onze reparaties, APK keuringen en schadeherstel volgens de BOVAG voorwaarden uitgevoerd. Uiteraard geven wij op alle reparaties BOVAG garantie.

Ook biedt AutoKempen garantie voor uw nieuwe occasion. U kunt zelf bepalen voor welk garantiepakket u kiest. Er zijn garantiemogelijkheden tot wel 1 jaar op uw occasion.

Heeft u graag een offerte over de APK, het onderhoud of de reparatie? Stel uw vraag op het contactformulier op de website en wij zullen u een scherpe offerte doen!

Werkplaatsafspraak plannen?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

AutoKempen heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website