logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

OVER AUTOKEMPEN

AutoKempen is een jong, dynamisch en compleet BOVAG autobedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van dealeroccasions, en verzorgen onderhoud en APK's aan zowel personen- als bedrijfsauto's. Eigenaar van AutoKempen, Norbert Ganzeboom, is al meer dan 20 jaar werkzaam in de autobranche. Hij is bij verschillende dealerbedrijven in de regio actief geweest. Zowel bij de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's heeft hij zijn ervaring ruimschoots opgedaan.

WAAROM U VOOR ONS KIEST

"Ik wilde deze jarenlange ervaringen gebruiken om mijn eigen bedrijf gestalte te geven. De klant eist op dit moment kwaliteit voor een scherpe prijs. Maar verkopen van auto's is maar een deel van het bedrijf. Door de overname van de werkplaatsactiviteiten van Daihatsu dealer de Wert, beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats. Onze chef werkplaats heeft meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van auto's. Die ervaring staat garant voor kwaliteit! Wij werken volgens de no nonsens methode. Wat niet nodig is vervangen we niet. Hierdoor komt de klant niet vaak voor al te hoge en onnodige garagerekeningen te staan.

Door mijn goede contacten met dealerbedrijven in de regio kan ik goede occasions inkopen voor een zeer scherpe prijs. Want een scherpe verkoopprijs begint met een goede inkoopprijs. Gedurende de 20 jaar dat ik actief ben in de autobranche, heb ik zeer goede relaties opgebouwd met collega-dealers. Daardoor kan ik beschikken over hun voorraad gebruikte auto's. Dus als de klant een auto zoekt die niet in mijn showroom staat, is de kans 95% dat ik hem wel kan leveren. Uiteraard wel met dealerkwaliteit maar door mijn lage kostenstructuur voor een scherpere verkoopprijs. De service- / afleverbeurt vindt plaats in de werkplaats waar onze technische mensen de auto de nodige aandacht geven. De klant zal merken dat het kopen van een gebruikte of nieuwe auto op een plezierige en ongedwongen manier kan."

Kom gerust eens langs in onze showroom om kennis te maken.

Norbert Ganzeboom

Eigenaar

Vertrouwen is heel belangrijk..

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

AutoKempen heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website