logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 15.900,-
PER MAAND € 244
BOUWJAAR 2002
KM STAND 185.422 KM
KLEUR grijs
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 220 PK
BTW / MARGE Marge

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Porsche Boxster uit 2002 met zijn kilometerstand van 184500. De automatische transmissie en de zescilinder benzinemotor maken het autorijden snel en comfortabel. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Met het elektrisch bedienbare cabriodak geniet u in een oogwenk van de buitenlucht. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en windscherm.

Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Met lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Porsche?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website