logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 9.900,-
PER MAAND € 163
BOUWJAAR 2009
KM STAND 130.719 KM
KLEUR zwart
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 122 PK
BTW / MARGE Marge

Bij het ontwerpen van de Volkswagen Golf Plus stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf Plus duidelijk te zien is. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen zijn aan boord.

Met de stuurwielbediening van het audiosysteem, kunt u probleemloos uw ogen op de weg houden. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. En deze auto heeft ook sportstuur met schakelpaddels, parkeerassistent en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Plus samen. Een sterke optie van deze Volkswagen Golf Plus is het bandenspanningscontrolesysteem. Veiligheid voorop!

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Volkswagen?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website