logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 22.900,-
PER MAAND € 340
BOUWJAAR 2018
KM STAND 49.939 KM
KLEUR Pure white
INTERIEUR Xe, zwart-rood
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 200 PK
BTW / MARGE Marge

Duitse auto's weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, parkeersensoren voor en achter, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. In deze Volkswagen vinden we verder een brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Volkswagen?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website