logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2013
KM STAND 82.922 KM
KLEUR oranje
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 90 PK
BTW / MARGE Marge

Basiskleur: oranje / wit

Een combinatie van vooruitstrevende techniek en elegante vorm. Dat is deze Renault. Drive for change. De aandrijving van deze auto komt voor rekening van een pittige benzinemotor, in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Nog meer gemak biedt keyless entry. Met dit comfortsysteem kunt u de portieren ontgrendelen en afsluiten zonder dat u de sleutel in uw handen heeft. Met navigatiesysteem en lederen stuur en versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Door de hill hold control is geen helling meer een probleem om stil te staan.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Renault?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website