logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2013
KM STAND 146.100 KM
KLEUR zwart
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 135 PK
BTW / MARGE Marge

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Veilig en handig: het audiosysteem laat zich bedienen vanaf het stuur. Achter het stuur van deze Hyundai bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. U bent in deze Hyundai ook voorzien van cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Hyundai ix35 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Heeft u interesse in deze mooie Hyundai? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Hyundai?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website