logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 5.500,-
PER MAAND € 93
BOUWJAAR 2012
KM STAND 128.035 KM
KLEUR 10u :casablanca white s
BRANDSTOF LPG G3
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 83 PK

Brandstofsoort: LPG G3

Het doordachte concept van de Opel Corsa staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2012, hij heeft 128035 kilometer op de teller staan. Zijn compacte motor geeft deze Opel uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Een start-stop systeem is ook aanwezig, dat helpt u om het brandstofverbruik te reduceren. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en LPG-installatie.

Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Opel?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website