logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 14.900,-
PER MAAND € 229
BOUWJAAR 2018
KM STAND 58.530 KM
KLEUR zwart
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 90 PK
BTW / MARGE Marge

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Mazda 2, een auto uit 2018 die 58530 kilometer heeft gelopen. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de Mazda 2 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Mazda?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website