logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2018
KM STAND 87.673 KM
KLEUR Gunmetal grey m
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 90 PK
BTW / MARGE Marge

Met een auto van dit formaat worden alle parkeerplekken een stuk groter. Handig in de stad, prettig in gebruik! Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Audio-aanpassingen doen zonder de weg uit het oog te verliezen? Daar zorgt de audiobediening op het stuur voor! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Micra samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Nissan. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Nissan?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website