logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 73.250,-
PER MAAND € 1069
BOUWJAAR 2019
KM STAND 78.239 KM
KLEUR Kwartsietgrijs metallic
INTERIEUR Standaard zwart
BRANDSTOF Hybride
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 462 PK
BTW / MARGE BTW

Accu: 14 kWh
Accu laden: 3.6 kW

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Porsche Cayenne uit 2019 die 78000 kilometer op de teller heeft staan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In weer een wind een cabrio-gevoel? Daarvoor zorgt het elektrisch bediende glazen panorama dak. En het moeiteloos in- en uitladen is te danken aan de elektrisch bedienbare achterklep. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Ook 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, trailer assistent en aluminium dakrailing horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Deze Porsche Cayenne is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Ook navigatiesysteem met harde schijf, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Porsche?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website