logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 6.900,-
PER MAAND € 113
BOUWJAAR 2001
KM STAND 215.707 KM
KLEUR Saphirschwarz metallic
INTERIEUR Kunstleder schwarz/schwarz
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 118 PK
BTW / MARGE Marge

Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto′s als deze BMW Z3 Roadster hun reputatie hebben gevestigd. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, hardtop, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Ook is de BMW uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze BMW?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website