logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 16.900,-
PER MAAND € 251
BOUWJAAR 2021
KM STAND 7.138 KM
KLEUR rood
BRANDSTOF Hybride
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 69 PK

Een maatje kleiner, dus een stuk wendbaarder. Deze Fiat 500 C is de ideale stadsauto. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met het elektrisch bedienbare cabriodak geniet u in een oogwenk van de buitenlucht. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Fiat zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Fiat?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website