logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2010
KM STAND 215.572 KM
KLEUR Lavagrijs pareleffect
INTERIEUR Zwart
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 211 PK
BTW / MARGE Marge

Noemt u eens een Duits B-merk? Kennen ze niet. Uitstekende auto′s, al vele decennia lang. Dat geldt ook voor deze. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het audio-installatiesysteem is gekoppeld aan het full map navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Audi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Audi helemaal compleet.

In de Audi Q5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden… allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Audi?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website