logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2018
KM STAND 81.823 KM
KLEUR Pirineosgrijs
INTERIEUR Fr bekleding
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 125 PK
BTW / MARGE Marge

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Het interieur baadt in daglicht dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Even bellen voor een afspraak en deze Seat staat voor u klaar!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze SEAT?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website