logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 11.900,-
PER MAAND € 183
BOUWJAAR 2011
KM STAND 131.476 KM
KLEUR Deepblack pareleffect
INTERIEUR Dimension,grijs
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 105 PK
BTW / MARGE Marge

Voor miljoenen bestuurders is er eigenlijk maar één merk: Volkswagen. Das Auto. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Bij wisselvallig en regenachtig weer is goed zicht essentieel. De regensensor reageert op alle neerslag met de juiste actie. Boem is ho? Niet bij deze Volkswagen Polo. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Banden moeten altijd op de juiste spanning zijn. Daarom is deze Volkswagen Polo voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Volkswagen?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website