logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2005
KM STAND 174.013 KM
KLEUR Uranogrijs
INTERIEUR Stripes,zwart-wit
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 54 PK

Eigenlijk moet u deze Volkswagen Fox niet online bekijken. Kom gerust naar onze showroom om de stijlvolle carrosserie, de pittige motor en het comfortabele interieur zelf te ontdekken. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Fox, bijvoorbeeld. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Volkswagen?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website