logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PER MAAND € 0
BOUWJAAR 2015
KM STAND 63.805 KM
KLEUR paars
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Handgeschakeld
VERMOGEN 116 PK
BTW / MARGE Marge

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panorama dak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Nissan Qashqai prima parkeersensoren die u een handje helpen. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Safety First: gaat u onaangekondigd over de lijn van uw rijstrook, dan waarschuwt de lane assist.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Nissan wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Nissan?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website