logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 39.900,-
PER MAAND € 582
BOUWJAAR 2008
KM STAND 246.632 KM
KLEUR grijs
BRANDSTOF Benzine
TRANSMISSIE Automaat
VERMOGEN 355 PK
BTW / MARGE Marge

Ze zeggen dat Duitsers weinig humor hebben. Toch geeft deze Porsche 911 u absoluut een brede lach op uw gezicht. Kan ook niet anders. Topkwaliteit, vooruitstrevende techniek, formidabele rijsprestaties worden hier gebundeld in één auto. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Porsche is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

Tijd voor een proefrit in deze sportwagen? Maak nu een afspraak!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Porsche?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website