logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

PRIJS € 8.500,-
PER MAAND € 124
BOUWJAAR 1968
KM STAND 58.997 KM
KLEUR oranje
BRANDSTOF Benzine
VERMOGEN 27 PK

Deze Honda N360 is waarschijnlijk 1 van de eerst in Nederland geleverde Honda personenauto. De auto is destijds geleverd door de Mercedesdealer in Veghel. Deze verkocht naast Mercedes ook Honda. De eigenaar had de auto eerst in onderhoud bij deze garage maar na  een aantal jaren is hij voor het onderhoud naar garage Schuurmans in Vught gegaan. Daar hebben de vakmensen de Honda verder jarenlang vertroeteld. Na een hele lange tijd mocht de eigenaar niet meer auto rijden en heeft de Honda aan meneer Schuurmans verkocht die destijds als technicus werkzaam was. Hij heeft de auto gerestaureerd en verder gekoesterd. Vandaar dat deze Honda er nu nog zo TIPTOP bijstaat. Al met al een unieke N360 waar er niet veel meer van op de wereld zijn en zeker niet in deze staat!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf met ervaren mensen waarvan sommigen al meer dan 25 jaar actief zijn in de autobranche. Onze activiteiten zijn in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's die in onze modern uitgeruste werkplaats aflever klaar gemaakt kunnen worden. Tevens verzorgen wij het onderhoud, reparaties en APK keuringen voor de auto's van onze klanten.

 Nagenoeg al onze auto's kunnen worden geleverd met een afleverbeurt nieuwe APK en BOVAG garantie. Vraag naar de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Run 4301 in Veldhoven. Kijk ook op onze website voor meer foto's.

Meer weten over
deze Honda?

whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website