logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FINANCIERING

AutoKempen is ook uw betrouwbare partner als het gaat om financiering en verzekering van uw nieuwe occasion. Wij werken samen met diverse grote financiële instellingen. Daardoor kunnen wij u altijd de scherpste rentetarieven aanbieden. Door online systemen weet u meestal binnen 10 minuten dat de financiering rond is.

Vanwege de goede contacten van AutoKempen met deze maatschappijen is er ook een soepel acceptatiebeleid. Ook voor een auto van bijvoorbeeld 1.000 euro bieden wij u de mogelijkheid om deze in termijnen te betalen. Voor degene die liever niet maandelijks een bedrag terugbetaalt, bieden wij ook zeer goede mogelijkheden voor een uitstel van betaling tot soms wel 3 jaar. Vraag naar de voorwaarden bij een van onze verkoopadviseurs.

Ook op het gebied van autoverzekeringen is AutoKempen actief. Veel mensen denken dat ze voordelig uit zijn door de verzekering af te sluiten via internet. In veel gevallen kan AutoKempen toch een scherper voorstel doen met maatschappijen die zelfs een betere service bieden aan de klant. Een van onze verkoopadviseurs rekent u graag uw premie voor.

Voor het leasen van een nieuwe of gebruikte auto kunt u ook bij ons terecht. Of u nu kiest voor Financial Lease of Full Operational Lease, AutoKempen doet u graag een passend voorstel.

Vragen of interesse?

ONZE DIENSTEN

1_other_image_1562742753507264879

Financiering

Menu Slider Image

Verzekering

1_other_image_1562742753507264879

Inkoop

Garantie

Menu Slider Image

BOVAG Pechhulp

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

AutoKempen heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

ONS AANBOD
whtsaap.svgWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website